Boligprojekt i naturskønne omgivelser på Sydsjælland

På Kviemarken ved Dybsø Fjord, hvor ørne flyver højt over vinmarken, og rådyr græsser på engen, bygges seks komfortable og smukke boliger til mindre familier eller aktive seniorer. Med kun en times transport til Rådhuspladsen i København og få hundrede meter til indkøbsmulighed, fås her en bolig med direkte adgang til de skønneste naturomgivelser, eget orangeri/væksthus, nedgravet garageanlæg og lækre fællesfaciliteter i form af fx køkkenhave, hønsegård, petanque og legeplads.

Klimavenligt byggeri

I udviklingen af boligprojektet er der stort fokus på bæredygtighed. For eksempel bliver bygningernes gavle optimerede til at holde på varmen, og der arbejdes med ideer omkring lodret jordvarme. Boligerne bygges i økovenlige halmkassetter med træ- og teglbeklædning, og der tilbydes to typer:

  • Type 1: Boligareal 118 m2, 9 m2 orangeri og 6 m2 balkon på 1. sal, gårdhave på 28 m2
  • Type 2: Boligareal 130 m2, 9 m2 orangeri og 6 m2 balkon på 1. sal, gårdhave på 34 m2

Begge typer bolig indeholder lys og rummelig opholdsstue, køkken/alrum, bryggers og toilet i grundplan. Type 1 har to værelser, badeværelse samt repos til fx hjemmekontor på 1. sal. Type 2 har tre værelser samt repos/lounge på 1. sal.

Boligerne forventes indflytningsklare i løbet af 2024.

Se flere detaljer på de foreløbige beskrivelser og tegninger. Alt med forbehold for ændringer.